logo

O NAMA

Lični bankar je nezavisan finansijski portal. Naš cilj je da Vam pomognemo u donošenju mudrih finansijskih odluka prilikom izbora bankarskih proizvoda, a na osnovu svih tržišno raspoloživih informacija, štedeći vaše dragoceno vreme. Takođe, tu smo da vas kontinuirano, blagovremeno i adekvatno informišemo o najvažnijim vestima iz privrede, bankarstva i finansija.

Mi smo tim profesionalaca sa bogatim iskustvom iz oblasti ekonomije, finansija i bankarstva koji smatraju da i ljudi koji se bave drugim profesijama mogu donositi optimalne finansijske odluke u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima uz adekvatne savete, pomoć i podršku koju smo spremni da vam pružimo.

Lični bankar kontinuirano prikuplja sve ponude svih banaka koje posluju u Republici Srbiji, a zatim ih, uvažavajući karakteristike konkretnih ponuda, analizira na identičan način i rangira prema povoljnosti za krajnjeg korisnika finansijskih usluga. Ujednačen pristup svim bankama i identičan tretman svih ponuda, omogućava nam potpunu transparentnost i uporedivost rezultata pretrage. Rezultati pretrage su činjenice na osnovu tržišno raspoloživih informacija, a mi smo tu da Vam te rezultate predstavimo.

Nemojte dopustiti da drugi donose odluke u Vaše ime, pričajući kako su Vam odabrali najpovoljnije, a da ne znate na koji način i na osnovu kojih informacija.
U skladu sa svojim potrebama, sagledajte šta se nudi na tržištu, razmislite i odlučite samostalno. Da li ćete izabrati najpovoljniju, najmanje povoljnu ili neku srednju ponudu je na Vama. Odluku donosite Vi! Mi poštujemo Vaš izbor.

Transparentnost i poverenje, na istoj smo strani! Lični bankar!