logo

Krediti za refinansiranje


Najpovoljniji krediti za refinansiranje na jednom mestu. Sve ponude kredita za refinansiranje svih banaka u Srbiji, rangirane prema povoljnosti za Vas kao krajnjeg korisnika kredita. Uporedna analiza ponuda i uslova kredita koje banke nude.

Kako izabrati najpovoljniji kredit za refinansiranje?


image


U nastavku je dat kreditni kalkulator koji obračunava iznos rate kredita, inicijalni trošak koji imate prilikom odobravanja kredita, ukupan iznos kredita sa kamatom i efektivnu kamatnu stopu, a sve u skladu sa vašim željama i potrebama.

Na vama je samo da izaberete valutu, iznos kredita i period otplate i biće Vam prikazane sve ponude kredita za refinansiranje svih banaka, rangirane prema povoljnosti za Vas, kao korisnika finansijskih usluga. Klikom na konkretnu ponudu možete videti dodatne detalje ponude i plan otplate kredita za refinansiranje.

Kriterijume za obračun (valuta, iznos i period) možete menjati neograničen broj puta tražeći ponudu koja Vam najviše odgovara, a kreditni kalkulator Ličnog bankara će svaki put vršiti novi obračun rate kredita, inicijalnog troška, ukupnog iznosa kredita sa kamatom i efektivne kamatne stope.

Izaberite valutu
Iznos kredita

Period otplate u mesecima

Banka Rata Inicijalni trošak Ukupno EKS